lunes, 1 de diciembre de 2014

Sunt Red Lantern si crede-ma un om liber .-.

Enlace Programado por Gabriel Alberto Restrepo Sotelo es LINTERNA ROJA.-. EN Google, Yahoo y Facebook .-.
Sunt Red Lantern si crede-ma un om liber .-.

Lanterna Roja.-. Reflecție:
Ca lucrurile pe planeta Pământ și ca hârtie multe organizații, se pare cuvinte mai prudente și plăcute: Sunt o femeie sau un om liber ... și nu mai utilizați cuvântul încă zidar.
"Om liber este cel care este liber să-și exprime gândurile sale, nu acceptă impuneri care amenință principiile lor, nici nu este supusă voinței unei părți terțe, nu este legat de nici o inteligență întuneric dogmă și pervertesc sentimentele lor, și nu are Servicii care înrobesc Pentru a fi om de obiceiuri bune trebuie să respecte legile țării în care locuiți, închinați patria lor și onora familia lui .. fi tolerant și respectuos de idei politice și religioase ale colegilor lor impun gravitatea concepte, bună-cuviință forme și să respecte conduita morală și etică în viața lui privată și publică. este un om care încearcă să fie fericit prin aducerea fericirea internă și externă, cunosc calea ta și destinația finală sprijină ideea Ființa Supremă a trimis pentru a îndeplini un scop în această lume.
Știu ce să facă și face, exercită cuvântul său și știe să îndeplinească cu orice preț, are capacitatea de a-și asuma consecințele actelor lor, actele conștiincios și sincer, exercitarea lor gratuit va cunoaște cu înțelepciune și pe bună dreptate, să fie respectuos și echitabil cu prietenii lui și el însuși, mulțumit lucrurile bune care există în viața ta, trăind fiecare oră avertizat vesel cele mai bune ființei sale, are puterea de a îmbogăți viața lui, știind că aceasta îmbunătățește existența împărtăși cu el, ajută la construirea templului altora fără a aștepta nimic în schimb.
Dar constructiv voi critica, vă spun bune și nu atât de bun lucrurile înainte, nu doare sau rănit, practicat de exemplu, încurajarea, convingerea și încurajarea realizarea marilor idealuri. Frați: Acestea sunt calitatile cele mai remarcabile care modelează la un om liber și morală. Ești un om liber și Easy Virtue? "

No hay comentarios:

Publicar un comentario